GalDor wrote:... the current call far command has added an interesting mechanic, and the limits of its technology have not been reached ...
GalDor wrote:... compound instructions (such as repe movsw, call far, pusha, etc.) should read/write faster than a separate call ...
GalDor wrote:... (this was true on 8086 as well).
shinigami wrote:נראה לי שתנאי עצירה כשהשחקנים מאותה קבוצה רק יהרוס את המשחק
shinigami wrote:אני נגד שינוי הזמנים של הפקודות ...
shinigami wrote:העלאת האפקטיביות של אנרג'י
shinigami wrote:מה דעתכם על פקודה שמפצלת את הקוד שלך ואת זמן ההרצה שלך ביניהן?
GalDor wrote:A "compound instruction" means doing several things at once - e.g. adding 1 to sp and writing something shouldn't be cheaper than a push command.
GalDor wrote:Also, rep movsw is more pipelined, as you don't wait for your request for a memory read before continuing. It should write just a little bit faster.
shinigami wrote:לפי דעתי חלק מהשרדות של קבוצה הוא מנגנון שגורם לשתי התוכנות שלה לא להרוס אחת את השנייה ואם יהיה תנאי עצירה כששתי התוכנות האחרונות הן מאותה קבוצה לא יצטרכו להתחשב בזה כלל
shinigami wrote:הזמנים של הפקודות לא נראים לי בעייתיים אין לי הסבר מתוחכם לזה, פשוט כולם עבדו עם אותם זמנים עד היום אז למה לשנות?
shinigami wrote:אנרג'י במצבו הנוכחי הוא אופקוד די מיותר למה צריך לקרוא ל4 פקודות וויט בשבילו?אני חושב שאם היה אפשר לקרוא לו ב2-3 פקודות הוא היה הופך ליעיל, חוץ מזה שאני לא מאמין שכולם ישתמשו בו מהסיבה הפשוטה שלא כולם משתמשים באף אחת מהאסטרטגיות המתקדמות במשחק
shinigami wrote:אולי הפקודה המפצלת קשה ליישום אבל היא יכולה להוסיף נפח חדש למשחק שבו אתה יכול להישאר עם תוכנה אחת מהירה או הרבה איטיות ולדעתי אם תאפשרו שימוש בפקודה כזו התוצאה תהיה כמה שורדים מאוד מיוחדים